Rješenja za moderan dizajn

"Namještaj po mjeri ne mora biti kompliciran! Trebao bi biti elegantan, jednostavan i funkcionalan."

Furnico - rješenje za uređenje interijera

Sve što radimo, radimo kako bi uvijek bili korak ispred i kako bi Vi imali mogućnost izraziti sebe, jer vjerujemo da Vi to zaslužujete. Vjerujemo u rad i trud, vjerujemo u drugačije i razmišljamo drugačije.

Zajedno možemo napraviti Vaš prostor ugodnijim i ljepšim mjestom za boravak, bilo da se radi o Vašem domu, Vašem uredu ili nekom drugom Vašem prostoru. Vrhunski namještaj po mjeri će zadovoljiti sve vaše kriterije, dokazati našu pouzdanost i postići kod vas zadovoljstvo s našim radom.

Naši proizvodi i usluge

Svaki prostor se računa!

Zašto odabrati nas

PLANIRANJE IZGRADNJE

Planirajmo Vaš namještaj zajedno dok je objekt još u fazi izgradnje kako bi se sve prilagodilo i odgovaralo namještaju po Vašoj želji.

POUZDANOST

Kvaliteta je jedna od naših temeljnih vrijednosti. Svaki komad našeg namještaja napravljen je od najkvalitetnijih materijala i namijenjen je za dugogodišnje korištenje.

DIZAJN INTERIJERA

Vaš interijer možemo prilagoditi na način da je svaka prostorija dizajnirana sama za sebe, ali da su zajedno povezane i čine komadiće jedne veće “priče”.

FLEKSIBILNOST

Uvažavamo sve što je Vama bitno. Ukoliko imate želje za nekim materijalima koje nemamo u ponudi (npr. radne ploče od kamena, mramora i sl.) montirati ćemo ih za Vas u namještaj po mjeri.

POVJERENJE

Svaki naš dogovor, detalj izrade ili rok isporuke shvaćamo profesionalno i odgovorno te Vam možemo biti pouzdan partner u realizaciji Vaših želji.

KONZULTACIJE

U sklopu dogovaranja Vašeg namještaja po mjeri, slobodno nam se obratite za sve konzultacije vezane za uređenje Vašeg prostora. Veselimo se našem razgovoru i vjerujemo da ćemo biti od pomoći.

Brojke govore same za sebe

138

Odrađeni projekti

118+

Zadovoljni korisnici

16

Godina u ovom poslu

Kontaktirajte nas

Sve informacije možete dobiti pozivom na +385 91 620 9020. Ukoliko je naš broj zauzet, molimo Vas da upit pošaljete na info@furnico.hr ili kliknite na kontakt te ispunite kontakt formu, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

Ponosimo se našim radovima

Što naši

Klijenti kažu

"Nismo pogriješili što smo Vas odabrali za uređenje našeg ureda! Vrhunska kvaliteta i vrhunska usluga."
Majstoralata.hr
“Vrhunski namještaj po mjeri, prezadovoljni smo kvalitetom i elegatnim dizajnom, a ekipi svake pohvale na savjetima i brizi da svaki detalj bude izveden točno kako je predviđeno.”
Bioinspekt d.o.o.
“Dobili smo pouzdnog partnera prije svega te lijepo dizajniran i kvalitetan namještaj po mjeri koji nas je oduševio. U budućnosti znamo koga zvati kada trebamo bilo koji komad namještaja!”
Lucem d.o.o.
“Svake pohvale ekipi Furnico, prezadovoljni smo namještajem i možemo ih samo preporučiti dalje svima koji trebaju kvalitetan i moderan namještaj.“
Tomislav Nikić j.d.o.o.

Savjeti

Kako izabrati idealnu kuhinju? Odgovor je: kuhinja po mjeri

Trebate i planirate novu kuhinju, ali imate dilemu koju kuhinju izabrati? Uz naše savjete i korake za izbor i organizaciju kuhinje, donesite najbolju odluku za vas!

Najbolji materijal za kuhinju po mjeri i najbolji materijal za radnu ploču u kuhinji

Niste sigurni koji biste materijal izabrali za vašu kuhinju? Provjerite što sve trebate znati o mat kuhinji, kuhinji visoki sjaj i radnoj ploči za kuhinju!

Da bi Vam mogli isporučiti kvalitetu moramo koristiti i najkvalitetnije materijale. Ponosimo se s našim dobavljačima: