Izrada namještaja po mjeri za kuću

Prekrasni dekori, njihove kombinacije i moderan dizajn u spoju s Vašim idejama stvorit će u Vašem domu ugođaj kakav ste oduvijek htjeli. Put do Vašeg doma iz snova započnite zajedno s nama.

“Imamo rješenja za sve Vaše prostorne probleme!”

Izrada kuhinje po mjeri

Pretvorite kuhinju po mjeri u mjesto u Vašem domu u kojemu ćete uživati, praveći omiljene specijalitete. Kuhinja po mjeri daje Vašem domu jednu novu dimenziju estetike i funkcionalnosti. Osjećajte se slobodno kombinirati dekore i boje uz veliki izbor najkvalitetnijih dekora i radnih ploča iz kolekcije renomiranog austrijskog proizvođača Egger za izradu kuhinje po mjeri.

Namještaj za dnevni boravak

Brojna istraživanja pokazuju kako se gotovo četvrtina vremena dnevno provodi u dnevnom boravku. Dizajnirajte svoju dnevnu sobu tako da se u njoj možete osjećati opušteno i ugodno te podignite na višu razinu Vaše slobodno vrijeme i vrijeme druženja s Vama dragim ljudima. Kada uredite dnevni boravak, namještaj za dnevni boravak daje toplinu Vašem domu, a regali za dnevni boravak daju dodatni prostor za pohranu (komode i sl.)

Komoda za TV

Komoda za TV daje Vašoj dnevnoj sobi poseban ugođaj jer se TV smatra centrom pažnje dnevne sobe. Komode za TV, moderne, elegantne i proizvedene s kvalitetnim materijalima dat će Vašem slobodnom vremenu jednu novu dimenziju.

Spavaće sobe

Istraživanja pokazuju kako se najviše vremena dnevno provodi u spavaćoj sobi. Dizajnirajte svoju spavaću sobu na način koji će vam pružiti maksimalan odmor i opuštanje kako biste imali snage za sve ono što Vam je važno. Izbor kvalitetnog kreveta i madraca pola je puta do kvalitetnog odmora. Ormari po mjeri u spavaćoj sobi mogu idealno odgovarati Vašim potrebama.

Kupaonski namještaj / Kupaonski ormarići

Vlagootporni materijali će dati Vašoj kupaonici dugoročnost i pouzdanost korištenja. Dizajnirajte kupaonske ormariće prema Vašim potrebama tako da Vam svako jutro započne na pozitivan način, jer ‘’po jutru se dan poznaje!’’

Ormari po mjeri

Iskoristite prostor u Vašem domu na najbolji mogući način. Uz Vaše ideje i naše praktične savjete prilagodite prostor Vašim potrebama i u isto vrijeme uživajte u dizajnu ormara po mjeri.

Predsoblja

Učinite predsoblje s namještajem za predsoblje funkcionalnim, prostorno učinkovitim i viuzalno privlačnim dijelom Vašeg doma.